Om oss

Ida Leonhard har examen från Skandinaviska kiropraktorhögskolans 5-åriga yrkesutbildning, är legitimerad av Socialstyrelsen och följer Hälso- och sjukvårdslagen.

Självklart sker alla konsultationer och behandlingar under sekretess. Vår legitimerade kiropraktor är medlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS).

 

Sommarkiropraktor 2020

I år välkomnas Johan Nilsson leg. kiropraktor som kommer att arbeta två veckor i augusti på Kiropraktorkliniken Nordväst. Här följer en presentation av Johan:

Johan Nilsson är en legitimerad kiropraktor från Skandinaviska Kiropraktor Högskolan. När han såg möjligheten att sommarjobba i Helsingborg nappade han direkt. Johan är uppvuxen i Helsingborg men har bott  Alicante provinsen i Spanien sedan många år. Han har där en praktik med sin engelska fru Sharon som också är kiropraktor. Johan har inte bara jobbat i Spanien som leg. kiropraktor men även i Tyskland och England.  Han var dessutom med i utvecklingsgruppen som startade Barcelona Chiropractic College 2009. Nu håller han på att avsluta en avhandling som leder till en MSc Chiropractic Pediatrics genom McTimoney College of Chiropractic. Under fritiden tycker han om att köra motorcykel och träna på gym.
 
Det går att boka behandling hos Johan via onlinebokningen redan nu. 

Kontakta oss

Skicka din fråga
 

 

Ida Leonhard
Leg. kiropraktor
ida@kiropraktiknordvast.se

Hitta till oss

Hävertgatan 29
254 42 Helsingborg

Socialt

Gilla eller dela
Kiropraktorkliniken Nordväst